Filety tresky s míchaným salátem a pečivem

Filety tresky s míchaným salátem a pečivem

POSTUP

  • 30 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Filety ryby osolte, opepřete a zlehka obalte v hladké mouce.

2

Orestujte filety dozlatova na trošce olivového oleje.

3

V míse smíchejte salát s cherry rajčátky nakrájenými na kousky, s paprikou a okurkou.

4

Zakapejte olivovým olejem, balzamikovým octem, dochuťte solí, pepřem a ozdobte oreganem.

5

Podávejte s treskou a pečivem.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 filety tresky
2 lžíce hladké mouky
250 g listových salátů
250 g rajčat
1 žlutá paprika
1 salátová okurka
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce balzamikového octa
špetka soli
špetka pepře
oregano
vícezrnné pečivo

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se