Domácí carpaccio z červené řepy

Domácí carpaccio z červené řepy

POSTUP

  • 110 minut
  • středně složitá příprava
  • 1 - 2 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Řepu očistíme a pokapeme olivovým olejem. Podle chuti ji osolíme a zabalíme do alobalu. Řepu dáme péct do předehřáté trouby a pečeme na 200°C asi 90 minut.

2

Upečenou řepu necháme vychladnout a oloupeme ji. Řepu krájíme na velmi tenké plátky, které klademe na talíř.

3

Řepu pokapeme olivovým olejem, ochutíme solí a pepřem. Na řepu položíme rukolu, plátky sýru a nakonec nasypeme oříšky.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

2 kusy červené řepy
60 g parmazánu
rukola
olivový olej
lžíce piniových oříšků
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se